Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Odin Esbjerg kommune

Replikboks

Du skal være logget ind for at skrive en replik.

Ingen beskeder skrevet endnu.

Velkommen

Velkommen til www.alarm-esbjerg.dk. Denne side er stadig under konstruktion så meget af "inventaret" kan stadig nå at ændre sig

Station Bramming 4-53

Godt arbejde besøger Falck Esbjerg 4-24

Godt arbejde besøger Falck Esbjerg 4-24Godt arbejde besøger Falck Esbjerg
Link

Alarm Esbjerg Fotoabum

Alarm Esbjerg Fotoabum
Se billeder fra www.alarm-esbjerg.dk på:
Link

Nyheder fra Beredskabsinfo.dk

Ny europæisk alliance skal give flere autohjælpskunder til Falck
Wed, 18 Oct 2017 04:00:08 +0000
Tidligere havde næsten alle danske husstande et autohjælpsabonnement hos f.eks. Falck eller Dansk Autohjælp. Men i dag er det ofte bilproducenter og forsikringsselskaber, som tilbyder autohjælpsabonnementerne til deres kunder ? med anvendelse af et autohjælpsselskab som leverandør. Det er baggrunden for, at Falck nu er gået med i en europæisk alliance, der skal byde på store autohjælpskontrakter.

Nyt projekt med hjerteløbere skal få flere til at overleve hjertestop
Tue, 17 Oct 2017 06:00:34 +0000
Ny dansk forskning viser, at der er sket en imponerende udvikling i antallet af hjertestoppatienter, der stødes af en hjertestarter i offentligt rum. Men når hjertestoppene sker i private hjem, kommer hjertestarterne sjældent i brug, og få personer overlever. I et nyt projekt bringer frivillige hjerteløbere hjertestarterne ud i de private hjem.

Falck overtager brandslukningen i Hedensted Kommune
Mon, 16 Oct 2017 19:00:30 +0000
Brandslukningen i Hedensted Kommune overgår fra årsskiftet til Falck, efter at opgaven i en årrække er blevet varetaget af først Vejle Brandvæsen og senest Trekantsområdets Brandvæsen. Det er resultatet af et udbud, som Sydøstjyllands Brandvæsen har gennemført, og som også har resulteret i, at Horsens Kommune fortsætter med at drive brandstationen i Horsens.

Danske undersøgelser: Brandfolk får DNA-skader og større risiko for hjertekarsygdomme
Mon, 16 Oct 2017 06:00:29 +0000
De første resultater af de danske forskningsprojekter Biobrand og Epibrand viser, at jobbet som brandmand på nogle områder giver en øget risiko for kræft og hjertekarsygdomme. Mest markant er det, at foreløbige undersøgelser tyder på, at brandfolks forekomst af en række hjertekarsygdomme er statistisk signifikant højere end hos referencegrupperne.

Mobile behandlingspladser kan behandle 40 patienter på samme tid
Sun, 15 Oct 2017 06:00:27 +0000
Region Hovedstadens Akutberedskab har indviet to store mobile behandlingspladser, der kan bruges ved større hændelser med mange tilskadekomne. Hver behandlingsplads består af en 17 meter lang, 30 ton tung lastbil og to store telte. Tilsammen er der over 130 kvadratmeter behandlingsplads under tag, hvor der er plads til at behandle op til 40 patienter samtidigt.

Siden dannet på: 2.99 sekunder
33,410 Unikke besøg